Μεσσηνία: Πληρωμή δικαιούχων βιολογικής γεωργίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας,ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.1.4 ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων και των απορριπτόμενων του έτους 2014 (Νέα Πενταετία), έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας και έχουν επίσης σταλεί για ανάρτηση στις έδρες των Δήμων της περιοχής ευθύνης της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας..

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης,δηλαδή από Τρίτη10/1 έως Δευτέρα 16/1. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στην ΔΑΟΚ Π.Ε. Μεσσηνίας στο Διοικητήριο στην Καλαμάτα.

Επισημαίνεται ότι ο φάκελος πληρωμής έχει διαβιβαστεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να πιστωθούν τα ποσά στους ατομικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικ/μίας&ΚτηνιατρικήςΠ.Ε. Μεσσηνίας στο Διοικητήριο ,Καλαμάτα, Γραφείο 205 , τηλ. 27213-61205.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Ναυμαχία” ΤΕΜΕΣ – ΑΚΤΩΡΑ για τη μαρίνα Πύλου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολοσχερώς καταστράφηκε το club που τυλίχθηκε στις φλόγες (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ