Την Πέμπτη πλήρης αποκατάσταση της θέρμανσης στο πολυκλαδικό

/

Διακοπή των μαθημάτων και διαμαρτυρίες υπήρξαν από μαθητές και εκπαιδευτικούς, για τα προβλήματα με τη θέρμανση στο συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού. Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το χώρο της εγκατάστασης μηχανισμού θέρμανσης στο σχολικό συγκρότημα, συνοδευόμενος από το Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας και τους αρμόδιους τεχνικούς υπαλλήλους του Δήμου. Στο συγκεκριμένο χώρο βρίσκονταν ο υπεύθυνος εργολήπτης συντηρήσεων των θερμάνσεων των σχολείων, μαζί με την τεχνική του ομάδα, ο οποίος εργάζεται μέρες τώρα για την επισκευή ενός προβληματικού, εδώ και χρόνια, συστήματος θέρμανσης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης είχε παρασχεθεί θέρμανση σε αρκετούς χώρους και εκτιμάται ότι την Πέμπτη θα έχει υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Κατά τις εκτιμήσεις των τεχνικών, το σύστημα δεν άντεξε στις απαιτήσεις και υπήρξαν διαρροές, με αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργίας του.
Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα διατεθούν όσα χρήματα απαιτηθούν για τις αλλαγές σωληνώσεων, μηχανισμού ελέγχου και σωμάτων, ώστε το σύστημα θέρμανσης να λειτουργήσει σωστά.

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά τον χιονιά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Έκρυβε 1,6 κιλά κάνναβης σε τενεκέδες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκδήλωση για την υποδοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Ο δήμαρχος Καλαμάτας καλωσόρισε στην πόλη του νέους ακαδημαϊκούς πολίτες

Πρωτοετείς φοιτητές/τριες του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, καλωσόρισε