Συμφωνία με τη Philips για το νέο στεφανιογράφο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

12 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση εργασίας είχε, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γ. Μπέζος με στελέχη της εταιρείας PHILIPS για την έναρξη των εργασιών εγκατάστασης του νέου στεφανιογράφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος στεφανιογράφος αποτελεί δωρεά των τριών Ιδρυμάτων Σταύρου Νιάρχου – Γεωργίου και Βικτωρίας ΚΑΡΕΛΙΑ – Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντόπουλου, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, ξεκινούν οι τεχνικές εργασίες για την προβλεπόμενη διαμόρφωση του χώρου ενώ ο εξοπλισμός έχει ήδη παραγγελθεί στην προμηθεύτρια Εταιρεία.

Επίσης πριν από λίγες ημέρες υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Νοσοκομείου Καλαμάτας και του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης, με βάση το οποίο ορίστηκε ως φορέας υλοποίησης της παραπάνω δωρεάς.

Παράλληλα δε, υπογράφηκε και η σύμβαση μεταξύ του Φιλόπτωχου Ταμείου και της αναδόχου Εταιρείας PHILIPS.

Με αφορμή τη συνάντηση ο Διοικητής του Γ.Ν. Καλαμάτας Γ. Μπέζος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Σήμερα μαζί με τους συνεργάτες μου είχαμε μια συνάντηση με στελέχη της αναδόχου Εταιρείας για την ταχύτερη δυνατόν εγκατάσταση και λειτουργία του νέου στεφανιογράφου. Τα πράγματα πάνε καλά και τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου. Πολύ σύντομα το Αιμοδυναμικό μας Εργαστήριο θα είναι σε θέση να λειτουργήσει με το νέο στεφανιογράφο”.

unnamed

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

20-22 Μαρτίου: Διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου στην Costa Navarino

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με Φερεντίνο το Καρναβάλι της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσωνας: Ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Μεσσηνία – Οι περιοχές του Νομού που έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Θερμοκρασίες πάνω από τους 41 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Μεσσηνία την Τετάρτη (12/6).

Εφορία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας: Κλειστοί για το κοινό οι αρχαιολογικοί χώροι το μεσημέρι της Τετάρτης και της Πέμπτης εξαιτίας του καύσωνα

Ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να κλείσουν οι αρχαιολογικοί χώροι ευθύνης της στη Μεσσηνία, εξαιτίας του καύσωνα, εξέδωσε η

Δείτε επίσης