Τατούλης: «Απειλεί» με προσφυγή στη δικαιοσύνη για τους δασικούς χάρτες

/

Να μειωθεί το κόστος για τη διόρθωση των δασικών χαρτών ζητά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ειδάλλως, προειδοποίησε ότι η Περιφέρεια θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιφερειακό συμβούλιο ο κ. Τατούλης: «Με τη δική μας άμεση αντίδραση και παρέμβαση θέλουμε να προστατεύσουμε τη δημόσια γη και να εξασφαλίσουμε ένα στρατηγικό χάρτη ανάπτυξης και επενδύσεων, ζητώντας εκτός των άλλων το αυτονόητο, να πραγματοποιηθούν αυτοψίες πριν την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Απ’ την άλλη πλευρά το έργο  είναι συγχρηματοδοτούμενο και το κόστος θα έπρεπε να είναι συμβολικό. Αντίστοιχα, το κόστος ενστάσεων στο κτηματολόγιο είναι 5 ευρώ ανά περίπτωση, ενώ στους δασικούς χάρτες για 6 στρέμματα το κόστος ανέρχεται στα 450 ευρώ. Περιμένουμε την αντίδραση της Κυβέρνησης και είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε και δικαστικά προκειμένου να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκας: Απαξιωτικές αναφορές για τη διαστημική πύλη Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέντε άτομα είχαν ρημάξει την Καλαμάτα στις διαρρήξεις και στις κλοπές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Το ΠΑΣΟΚ κλείνει την πόρτα στον δεξιό Καρβέλα – Ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος φαβορί για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου – Στο τραπέζι και άλλα «δυνατά» ονόματα

Το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό που κατέγραψε το ΠΑΣΟΚ στο δήμο Πύλου – Νέστορος στις εθνικές εκλογές