Λειτουργία κέντρου για τη διαχείριση των “κόκκινων δανείων” στην Καλαμάτα

Στο ιστορικό δημαρχείο της Καλαμάτας θα στεγαστούν νομικοί και οικονομολόγοι της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Στόχος η παροχή συμβουλών και κατευθύνσεων σε φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας σε σχέση με τη διαχείριση των “κόκκινων δανείων”.

Την δωρεάν παραχώρηση χώρου στο κτίριο του δημαρχείου στην οδό Αριστομένους ανακοίνωσε ο δήμος Καλαμάτας. Στο συγκεκριμένο χώρο θα λειτουργήσει ένα από τα 30 τοπικά κέντρα που σχεδιάζει να θέσει σε λειτουργία η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Στο Τοπικό Κέντρο Καλαμάτας θα εργάζονται οικονομολόγοι και δικηγόροι, οι οποίοι θα παρέχουν δωρεάν νομικές και οικονομικές “διεξόδους” στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των “κόκκινων δανείων”. Στα συγκεκριμένα κέντρα μπορούν να προσφύγουν είτε φυσικά πρόσωπα, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες, ζητώντας λύσεις και συμβουλές από το εξειδικευμένο προσωπικό ενός κρατικού οργάνου.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία του κέντρου για τα “κόκκινα δάνεια” στην Καλαμάτα θα ξεκινήσει κατόπιν αιτήματος της Ειδικής Γαμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τατσόπουλος – Χαραλαμπίδης στην Καλαμάτα για την “καρδιά του κτήνους”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέοι αγρότες από τη Μεσσηνία “διεκδικούν” ενισχύσεις άνω των 5.000.000 ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ