Επίσκεψη Μπένου στο νέο δημαρχείο της Καλαμάτας και συνάντηση με Νίκα

/

Το νέο Δημαρχείο επισκέφθηκε την Παρασκευή ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας και Υπουργός Σταύρος Μπένος. Ο κ. Μπένος είχε συνάντηση με το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκα, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία της πόλης και του Δήμου. Επακολούθησε, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, συζήτηση με στελέχη του Δήμου κυρίως για πολιτιστικά θέματα, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και οι ανασκαφές στην Αρχαία Θουρία.

Ιδιαίτερα για το τελευταίο θέμα, συμφωνήθηκε να προωθηθεί η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου, Υπουργείου Πολιτισμού και “Διαζώματος”, για την προώθηση θεμάτων που έχουν σχέση με την εξελισσόμενη ανασκαφή στο χώρο. “Ευνόητο είναι” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας “ότι όλα αυτά θα τεθούν υπόψη και θα επιδιωχθεί η σύμφωνη γνώμη της αρχαιολόγου και επικεφαλής των ανασκαφών Ξένιας Αραπογιάννη”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

46χρονος νεκρός σε τραγικό τροχαίο στην Τριφυλία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ορκίστηκαν 650 νεοσύλλεκτοι στρατιώτες στο στρατόπεδο της Καλαμάτας (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.