Βελτιώσεις στους δασικούς χάρτες μετά τη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα

Σε “νομοτεχνικές βελτιώσεις” θα προχωρήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να λειανθούν σημεία που αφορούν τους δασικούς χάρτες και έχουν ξεσηκώσει πλήθος διαμαρτυριών στις τάξεις των αγροτών. Παράλληλα, θα υπάρξει σχετική πρωτοβουλία προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι “γκρίζες ζώνες” που αφορούν τις επιδοτήσεις που λαμβάνονται για εκτάσεις που αντιμετωπίζουν ζητήματα με τους δασικούς χάρτες.

Αυτά αποφασίστηκαν σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, οι αναπληρωτές υπουργοί Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και Αγροτικής Ανάπτυξης Γιαννης Τσιρώνης και οι υφυπουργοί Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.

Σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους, μετά το πέρας της σύσκεψης ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Τσιρώνης είπε: “Όλα καλά, κανείς δεν θα πρέπει να ανησυχεί. Ο νόμος είναι στη σωστή κατεύθυνση, ενώ θα γίνουν και νομοτεχνικές βελτιώσεις. Δεν θα επηρεασθούν καθόλου η αγροτική εκμετάλλευση και οι επιδοτήσεις”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τις δράσεις του υπ. Οικονομίας για τους δήμους παρουσίασε ο Αλ. Χαρίτσης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Επίθεση” Πετράκου στην κυβέρνηση για τις αλλαγές στη δακοκτονία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ