Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στον …προθάλαμο του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας η Π. Κουμάντου

Ολοκληρώνεται το «παζλ» των υποψηφίων βουλευτών Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας. Με ανάρτηση στο Facebook η δικηγόρος Πιπίνα Κουμάντου, επιβεβαιώνει ότι έχει υποβάλει αίτηση για το μητρώο στελεχών της ΝΔ.

Αίτηση για ένταξή της στο Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έχει υποβάλει η δικηγόρος Πιπίνα Κουμάντου. Την επιβεβαίωση της σχετική πληροφορίας την έκανε σήμερα η ίδια η κα Κουμάντου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ανοίγουν τα χαρτιά τους

Η ανακοίνωση της κας Κουμάντου ότι έχει καταθέσει αίτηση στο Μητρώο Στελεχών ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο βήμα για την είσοδό της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνοντας πλήρως σχετικό πρόσφατο ρεπορτάζ του messiniapress.gr. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δε, το επόμενο χρονικό διάστημα και άλλα πρόσωπα που επιθυμούν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα προχωρήσουν σε δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντός τους.

Η ανάρτηση

Σημειώνει σε σχετική ανάρτηση η κα Κουμάντου: «Πριν λίγους μήνες ανταποκρίθηκα στο ανοικτό κάλεσμα που απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλους μας και δήλωσα το ενδιαφέρον μου για την ένταξη μου στα στελέχη του κόμματος. Συμπλήρωσα τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα – αίτηση του «Μητρώου Στελεχών», απάντησα στα επίπονα ιδεολογικά (και όχι μόνο) ερωτήματα, έφτιαξα το βίντεο 3 λεπτών, υπέβαλα αντίγραφα της αρθρογραφίας μου κλπ . Το ίδιο έπραξαν, εξ όσων γνωρίζω, ακόμα 2.500 άτομα σε όλη την Ελλάδα. Όπως με ενημέρωσαν, η αίτηση μου βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης. Όταν θα έχω νεότερα να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω, πριν από όλους». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ