Νέα αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων ζητά το επιμελητήριο Μεσσηνίας

22 Φεβρουαρίου 2017

Επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, απέστειλε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Δημήτρης Μανιάτης. Με την επιστολή του ο κ. Μανιάτης ζητά την επέκταση της αναστολής των φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων του Νομού μέχρι την 7η Σεπτεμβρίου 2017. Υπενθυμίζεται ότι η αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων των κατοίκων και επιχειρηματιών των περιοχών της Μεσσηνίας που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας των πλημμυρών του περασμένου Σεπτεμβρίου, λήγει στις 7 Μαρτίου.

Σημειώνεται στην επιστολή του Επιμελητηρίου: “Θέλω να ευχαριστήσω ξανά για την άμεση ανταπόκριση του υπουργείου σας που αποφάσισε την αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι 07 Μαρτίου 2017 λόγω της θεομηνίας που έπληξε τον Νομό Μεσσηνίας την 6ην Σεπτεμβρίου 2016.

Είναι γνωστό ότι η χειμερινή περίοδος δεν δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις φορολογικές υποχρεώσεις.

Ζητούμε την κατανόησή σας στο αίτημά μας για αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι 07 Σεπτεμβρίου του 2017, διότι πιστεύουμε ότι η καλοκαιρινή περίοδος που αρχίζει από Απρίλιο θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Επειδή η αρχική απόφαση του υπουργείου σας δείχνει το αμέριστο ενδιαφέρον σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, ευελπιστούμε στην κατανόηση και θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας”.

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με την παρέλαση της Κυριακής κορυφώνεται το καρναβάλι της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διασύνδεση του ΤΕΙ Πελοποννήσου με τρία Ιταλικά Πανεπιστήμια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Καύσωνας: Ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Μεσσηνία – Οι περιοχές του Νομού που έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Θερμοκρασίες πάνω από τους 41 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Μεσσηνία την Τετάρτη (12/6).

Εφορία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας: Κλειστοί για το κοινό οι αρχαιολογικοί χώροι το μεσημέρι της Τετάρτης και της Πέμπτης εξαιτίας του καύσωνα

Ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να κλείσουν οι αρχαιολογικοί χώροι ευθύνης της στη Μεσσηνία, εξαιτίας του καύσωνα, εξέδωσε η

Δείτε επίσης