Έγκριση αντιπλημμυρικού έργου 2.500.000 ευρώ για την Καλαμάτα

/

Υπεγράφη σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, από το Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε η έγκριση χρηματοδότησης του αντιπλημμυρικού έργου (το οποίο έχει ήδη εξαγγελθεί) από το Νοσοκομείο μέχρι τη διασταύρωση προς Μεσσήνη, στο Ασπρόχωμα, προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ. Το έργο αυτό αποτελεί τη συνέχεια εκείνου από τη Θουρία μέχρι το Νοσοκομείο, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έδωσε εντολή στο Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία δημοπράτησης της σημαντικής αυτής παρέμβασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί με συνεπίβλεψη τεχνικών επιστημόνων από το Δήμο και τη ΔΕΥΑΚ.

Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Δέδες διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι είναι θέμα ημερών και η έγκριση χρηματοδότησης του έτερου σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου από την Παναγίτσα μέχρι το Νέδοντα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ζήτημα ημερών η παρέμβαση της κυβέρνησης για τους δασικούς χάρτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ικανοποίηση για την παράταση της έκτακτης ανάγκης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενίσχυση του Αεροδρομίου από τον δήμο Καλαμάτας – Επίσκεψη και συνάντηση του Θανάση Βασιλόπουλου με την Αερολιμενάρχη του «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» επισκέφθηκε την Πέμπτη (16/3) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο