Δήλωση Νίκα για τους απερχόμενους και τους νέους αντιδημάρχους

/

Συνέντευξη τύπου κατά την οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα του ορισμού νέων αντιδημάρχων έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας. Ο κ. Νίκας, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τους μέχρι τώρα Αντιδημάρχους Δημήτρη Βεργόπουλο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, Ανδρέα Καραγιάννη, Σαράντο Μαρινάκη και Δημήτρη Μπούχαλη, οι οποίοι – όπως είπε – “έδωσαν στην πρώτη περίοδο αυτής της δημοτικής θητείας τον καλύτερο εαυτό τους, όπως και η Μαρία Οικονομάκου. Προφανώς, θα μετέχουν στο δημοτικό έργο, θα αναλάβουν όλοι συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Αυτοί, οι οποίοι αναλαμβάνουν σήμερα ως Αντιδήμαρχοι, θα έχουν θητεία μέχρι τις 31/8 του 2018. Τότε θα συζητήσω και πάλι με τα μέλη της πλειοψηφίας για το σχήμα εκείνο, το οποίο θα οδηγήσει τη δημοτική παράταξη, την «Πρωτοβουλία», στην τελική ευθεία.

Το κριτήριο είναι να δοθεί σε όλους η ευκαιρία της προσφοράς και, μάλιστα, από πρωταγωνιστική θέση και να κάνουμε το καλύτερο για το λαό της Καλαμάτας. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ, όλοι οι μετέχοντες του συνδυασμού, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, να έχουν την ευκαιρία από μία θέση σημαντική να προσφέρουν προς τον Καλαματιανό λαό και να δείξουν τις δυνατότητές τους”.

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι “όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κάνουν χώρο και για τους άλλους. Αυτό σημαίνει συναδελφικότητα και κοινή προσπάθεια και ευγνωμονώ αυτούς, οι οποίοι είχαν θητεία στην προηγούμενη περίοδο ως Αντιδήμαρχοι, διότι βάζουν τα συμφέροντα της Καλαμάτας πάνω από τις όποιες φιλοδοξίες. Βεβαίως, εγώ τις φιλοδοξίες τις στηρίζω και χαίρομαι να έχουν οι συνεργάτες μου φιλοδοξίες”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων του δήμου Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Όχι” σε παράταση αναστολής φορολογικών υποχρεώσεων στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενίσχυση του Αεροδρομίου από τον δήμο Καλαμάτας – Επίσκεψη και συνάντηση του Θανάση Βασιλόπουλου με την Αερολιμενάρχη του «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» επισκέφθηκε την Πέμπτη (16/3) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο