“Μονταζιέρα” καταγγέλλει ο βουλευτής Μεσσηνίας Γ. Κατρούγκαλος

/

Για “νέα μονταζιέρα δηλώσεων” κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, εγκαλώντας την Κυριακάτική εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Συγκεκριμένα ο κ. Κατρούγκαλος σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: “Νέα μονταζιέρα δηλώσεων μου από το Πρώτο Θέμα, αλλά εν ου παικτοίς. Ακόμη και το Πρώτο Θέμα έπρεπε να ξέρει ότι δεν παίζουν με τα εθνικά θέματα”. 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κατρούγκαλο το “Πρώτο Θέμα” ερμήνευσε αποσπασματικά τη δήλωση του ότι “ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να επιτρέπονται συγκεντρώσεις” ως “ξεκάθαρη θέση” υπέρ της Τουρκίας στη διένεξη της με την Ολλανδία, “παραβλέποντας” να εστιάσει στο ότι διευκρίνισε ότι αυτό συμβαίνει όταν συντρέχουν λόγοι δημόσιας ασφάλειας.

Μετά την ανάρτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου υπήρξε αντιπαράθεση με τον τομεάρχη της ΝΔ για θέματα Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκο.

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Γ. Κουμουτσάκος: “Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και δεν εμπλέκονται στην εσωτερική πολιτική της Τουρκίας. Σαφές;”

Γ. Κατρούγκαλος: “Σαφώς και έτσι είναι. Μόνο το Πρώτο Θέμα και όσοι το αναπαράγουν υποστηρίζουν τα αντίθετα. Ξανά: μην παίζουμε εν ου παικτοίς”.

Γ. Κουμουτσάκος: “Η σημερινή απάντηση σας σε ερώτημα περί “επίσκεψης τούρκων αξιωματούχων στην Θράκη με αφορμή το δημοψήφισμα” ήταν πολύ ασαφής”.

Γ. Κατρούγκαλος: “Για τελευταία φορά: μην παίζουμε εν ου παικτοίς”.

Γ. Κουμουτσάκος: “Δεν “παίζουμε”. Ανησυχούμε σοβαρά. Και πολύ μάλιστα. Κάντε την διευκρίνηση σε πρώτη ευκαιρία..”.

Ο κ. Κατρούγκαλος παρέπεμψε τότε τον γαλάζιο βουλευτή στο βίντεο της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Πηγή:koutipandoras.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράταση στην υποβολή ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Καλαμάτα την Παρασκευή ο υφυπουργός παιδείας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Την ώρα που η τραγωδία των Τεμπών δείχνει που οδηγεί η διάλυση των δημόσιων υποδομών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση ακόμη και του νερού»

«Από το πρωθυπουργικό διάγγελμα του «φταίει ο σταθμάρχης» μέχρι το πρόσφατο «όλοι φταίνε» και τα χθεσινά

Χαρίτσης: «Το Ταμείο Ανάκαμψης πρέπει να αξιοποιηθεί για να αντιμετωπίσουμε τα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας – Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν έχει κανένα τέτοιο σχέδιο»

«Η δημιουργία του Ταμείου Ανάκαμψης δικαιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και χρόνια μιλούσε για αμοιβαιοποίησητων βαρών και