Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας συναντήθηκε η Π. Κοζομπόλη

/

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας, Παναγιώτη Πούπουζα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει η βουλευτής Μεσσηνίας και υπεύθυνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Σώματα Ασφαλείας Παναγιώτας Κοζομπόλη.

Σε σχετική ανακοίνωση της κας Κοζομπόλη αναφέρεται: “Με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του. Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν στο ρόλο της Αστυνομίας στην Προστασία του Πολίτη, όπως θέματα οργανωτικής αναβάθμισης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, όσο και αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των αστυνομικών Υπηρεσιών όσο και σημαντικά τοπικά ζητήματα αστυνόμευσης.

Ο κ. Πούπουζας αναφέρθηκε στους πρόσφυγες– μετανάστες που φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις του Ταϋγέτου, στις ενέργειες για τη θεραπεία των πασχόντων και τη μεταφορά τους σε κέντρα κράτησης. Επίσης ανέφερε ότι όσον αφορά σε πρόσφατα περιστατικά παραβατικότητας στην πόλη της Μεσσήνης, η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο και η προσπάθεια επικεντρώνεται στην ευρύτερη περιοχή. Τέλος ότι η αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία προβλέπεται και με το πρόσφατο Προεδρικό Διάταγμα υλοποιείται ομαλά”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση με τον Ν. Παππά είχε ο δήμαρχος Μεσσήνης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή του Αριστείδη Καλαντζάκου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ