Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πάνω από 15.000 μαθητές αναμένονται στην Καλαμάτα

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Καλαμάτα και την περιοχή της μεγάλος αριθμός μαθητών, καθώς τον τόπο μας επιλέγουν σχολεία από την Αττική και μεγάλα αστικά κέντρα για εκδρομές, όπως γνωστοποίησε η Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Θεμάτων Παναγιώτα Ντίντα.

Σύμφωνα με την κα Ντίντα ο Δήμος Καλαμάτας, κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προέβη σε στοχευμένη προβολή της πόλης και της περιοχής της, όσον αφορά στον τομέα των σχολικών εκδρομών. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας στην προσέλκυση μαθητών οφείλεται στη δημιουργία θεματικών video από μαθητές σχολείων της Καλαμάτας, με πρωτοβουλία του Δήμου, ο οποίος βράβευσε τα καλύτερα. Σχολεία της Αττικής και άλλων περιοχών έγιναν αποδέκτες αυτών των video, ενώ ο Δήμος Καλαμάτας τα ανέβασε στο youtube και στο facebook. Επίσης, το επιτυχές αποτέλεσμα οφείλεται και στους ξενοδόχους της περιοχής μας, που προσέφεραν ανταγωνιστικά πακέτα διαμονής.
Όπως προκύπτει από τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία, η Καλαμάτα φέτος την άνοιξη θα πλημμυρίσει από μαθητές. Το πλήθος των επισκεπτών θα είναι τουλάχιστον ίδιο με πέρυσι, διότι οι κρατήσεις είναι στο ίδιο επίπεδο και αναμένεται αύξησή τους. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την κα Ντιντα πέρυσι την Καλαμάτα επισκέφθηκαν 15.000 μαθητές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ