“Μήνυμα” Νίκα σε Σαμαρά για να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης

Πρωτοβουλία του δημάρχου Καλαμάτας με στόχο να τελειώσει η διαμάχη με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Επαφή του Π. Νίκα με πρόσωπο της εμπιστοσύνης του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Μήνυμα στον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να λάβει τέλος η εσωκομματική τους κόντρα, έστειλε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Ο κ. Νίκας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, προσέγγισε άνθρωπο της εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά και του διεμήνυσε ότι είναι έτοιμος ακόμα και να συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Νίκας φέρεται να έχει ζητήσει να μεταφερθεί η συγκεκριμένη θέση του στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά. Η εν λόγω συνάντηση έγινε λίγες ημέρες πριν και, πλέον, εκείνο που αναμένεται είναι η αντίδραση της άλλης πλευράς, αυτής του Αντώνη Σαμαρά.

Η κίνηση του κ. Νίκα, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, δεν αποτελεί έκπληξη. Από καιρό είναι γνωστό ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, δεδομένου ότι διαπίστωσαν ότι αυτή η διαμάχη πολιτικά τους στοιχίζει παρά τους ωφελεί. Εκείνο που αναμένονταν ήταν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτούσαν την αλλαγή στις σχέσεις Νίκα – Σαμαρά. Μια τέτοια πρωτοβουλία φαίνεται ότι είναι αυτή που ανέλαβε ο κ. Νίκας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρύθμιση χρεών για οφειλέτες του δημοσίου από τη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημόσιο κτίριο της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελοπόννησος 2030: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Οι αναφορές στα ζητήματα της Μεσσηνίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε το μεσημέρι στην παρουσίαση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της