“Πανηγύρια” Καφαντάρη για έργο που έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί!

/

Το γεγονός ότι ξεκίνησαν και πάλι τα έργα που αφορούν την αναβάθμιση του γηπέδου στο Βλαχόπουλο, του δήμου Πύλου – Νέστορος, γνωστοποίησε χθες, σχεδόν πανηγυρίζοντας, δήμαρχος της περιοχής, Δημήτρης Καφαντάρης. Ο κ. Καφαντάρης σε ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει ότι:

Συνεχίζουμε τα έργα Αθλητισμού στο Δήμο μας . Οι εργασίες της Αναβάθμισης του Δημοτικού Γηπέδου Βλαχόπουλου προϋπολογισμού 370.00 ευρώ ξανάρχισαν ώστε σύντομα να παραδοθεί για χρήση στους νέους της περιοχής. Στο γήπεδο εκτελούνται χωματουργικές εργασίες και τεχνικά έργα επέκτασης και περίφραξης του αγωνιστικού χώρου, όσο και έργα της αποτελεσματικότερης απορροής των όμβριων υδάτων. Στη συνέχεια πρόκειται να γίνει επίστρωση με ελαστοσυνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και να βελτιωθεί ο φωτισμός. Με έργα σαν και αυτό υποστηρίζουμε έμπρακτα τη νεολαία και την ανάγκη της για τον αθλητισμό. Έτσι προσπαθούμε για έναν ανεπτυγμένο Δήμο, που θα πληροί τις ανάγκες όλων μας”.

καφ1

Ωστόσο, ο κ. Καφαντάρης …ξέχασε να ενημερώσει τους δημότες και τους κατοίκους της περιοχής ότι το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε στο τέλος του 2015 και θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής, το έργο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί, μετά από σχετική παράταση που δόθηκε, στις 31 Μαρτίου του 2016, ένα χρόνο πριν δηλαδή!

γηπ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις 23 Απριλίου τα εγκαίνια του Δημοτικού Ιππικού Κέντρου στο Πλατύ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σαμαράς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησαν “πόλεμο” κατά Τατούλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ