Επέλεξαν Τατούλη οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας

/

Σύσσωμη η παράταξη Τατούλη εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά των 9 βουλευτών της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά. Την ανακοίνωση – άδειασμα στους “γαλάζιους” βουλευτές υπογράφουν, μεταξύ άλλων, σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο και στη Μεσσηνία!

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και των 9 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση στη βουλή για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου, εξέδωσε η παράταξη Τατούλη. Τα μέλη της παράταξης χαρακτηρίζουν “σοβαρή θεσμική εκτροπή” την επερώτηση των Βουλευτών της ΝΔ και σημειώνουν:

“Η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου παραμένει απόλυτα σταθερή στη δέσμευσή της απέναντι στους Πελοποννήσιους πολίτες για την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ. Το έργο έχει χαρακτηριστεί, αφενός, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως κατεξοχήν πράσινο και το πιο φθηνό έργο για τους πολίτες, αφετέρου από το Ελεγκτικό Συνέδριο ως υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

Οι κύριοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με την επίκαιρη ερώτησή τους αυτή προβαίνουν σε σοβαρή θεσμική εκτροπή, γιατί απ’ τη μια πλευρά δεν σέβονται το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας και τους εκπροσώπους της, απ’ την άλλη αγνoούν εντελώς τους πολίτες της Πελοποννήσου, οι οποίοι με πολύ ισχυρή πλειοψηφία έδωσαν την εντολή τους στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου να ολοκληρώσει το έργο της.

Σύσσωμα τα μέλη της παράταξης στεκόμαστε σθεναρά απέναντι σε παλαιοκομματικές πρακτικές που στηρίζονται σε ψέματα και μισές αλήθειες. Αυτές ταλάνισαν και ακόμα ταλανίζουν τον τόπο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Στεκόμαστε επίσης πολιτικά απέναντι σε κάθε έκφραση λαϊκισμού, απ’ όπου και αν προέρχεται.

Καλούμε τους συγκεκριμένους Βουλευτές και όλους τους εκπροσώπους της Πελοποννήσου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να ενημερωθούν υπεύθυνα από την Περιφερειακή αρχή για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες’.

Γαλάζιες” υπογραφές

Η ανακοίνωση της παράταξης Τατούλη στην ουσία συνιστά “άδειασμα” στους “γαλάζιους” βουλευτές και στον Αντώνη Σαμαρά από σημαντικά στελέχη της ΝΔ στην Πελοπόννησο, τα οποία συμμετέχουν ενεργά στον συνδυασμό Τατούλη.

Από τη Μεσσηνία τα “γαλάζια” στελέχη που συντάσσονται με την πιο πάνω ανακοίνωση είναι η αντιπεριφρειάρχης Ελένη Αλειφέρη (πρώην δήμαρχος Μελιγαλά με τη ΝΔ και πρώην υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ), ο Περικλής Μαντάς (πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ), η Αντωνία Μπούζα (υποψήφια βουλευτής της ΝΔ) καθώς και οι “γαλάζιοι’ περιφερειακοί σύμβουλοι Άγγελος Χρονάς και Αποστόλης Γκούνης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπουργείο Οικονομίας: “Βολές” σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τη σύμβαση του Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τατούλης: “Καρφώνει” Σαμαρά και 9 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.