“Ψήφο εμπιστοσύνης” σε Τατούλη “μαύρο” σε Σαμαρά – βουλευτές ΝΔ

/

Νέα ανακοίνωση κατά Σαμαρά και 9 βουλευτών από τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Τατούλη που ανήκουν στη ΝΔ. Σημαντικά στελέχη της “γαλάζιας” παράταξης στην Πελοπόννησο στηρίζουν συντεταγμένα τον Π. Τατούλη.

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μετά την κατάθεση ερώτησης 10 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Στις ανακοινώσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα προστίθεται και αυτή των αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Τατούλη που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία. Στην ανακοίνωση σημειώνεται: “Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της επίκαιρης ερώτησης των βουλευτών της ΝΔ με θέμα “Άλυτο το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο”.

Από την ανάγνωση της ερώτησης, διαπιστώνεται η έλλειψη εμπεριστατωμένης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των βουλευτών, αφού δεν επέδειξαν κανένα ενδιαφέρον να ενημερωθούν για την πορεία του έργου ΣΔΙΤ που σήμερα καταγγέλλουν.

Η κίνηση αυτή, όχι μόνο δεν προτείνει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δημιουργεί αντιφατικές τάσεις στην παράταξη της ΝΔ, σε μια περίοδο που όλοι εμείς αγωνιζόμαστε για την μέγιστη δυνατή της συσπείρωση.

Εμείς θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να ενεργούμε με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών, διαφυλάττοντας παράλληλα την προσωπική μας αξιοπιστία.

Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Νέας Πελοποννήσου – μέλη της ΝΔ”.

Ψήφος εμπιστοσύνης

Αναμφίβολα η πιο πάνω ανακοίνωση αποτελεί την πιο σημαντική εξέλιξη των τελευταίων ωρών καθώς, πλέον, καθώς διαφαίνεται το βαθύ χάσμα που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ στην Πελοπόννησο και τους 10 βουλευτές του κόμματος που κατέθεσαν την σχετική ερώτηση. Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη Τατούλη αποτελείται από 31 περιφερειακούς συμβούλους εκ των οποίων οι 20 ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και οι 11 στο ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών ήταν στις προηγούμενες εκλογές υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ.

Οι 20 που ανήκουν στη ΝΔ και συστρατεύονται με τον Π. Τατούλη είναι οι εξής:

Αρκαδία: Γ. Κατσίρης, Κλ. Παπαντωνίου.

Μεσσηνία: Π. Μαντάς, Αντ. Μπούζα, Αγγ. Χρονάς, Αποστόλης Γκούνης.

Αργολίδα: Β. Σιδέρης, Ελ. Παναγιωτοπούλου, Χρ. Αντωνόπουλος.

Κορινθία: Κ. Λέγγας, Ευρ. Γκιάτας, Θ. Πισιμίσης, ΑΘ. Γκίκας, Απ. Παπαφωτίου, Γ. Πετρίτσης.

Λακωνία: Ηλ. Κανελλάκης, Γ. Τζεφεράκος, Στ. Μπελεγρή, Γ. Μπουκουβάλας, Π. Καρράς.

Παράλληλα την ανακοίνωση υπογράφουν και οι 3 από τους 5 χωρικούς αντιπεριφερειάρχες που ανήκουν στη ΝΔ. Η Ελένη Αλειφέρη, η Ντία Τζανετέα και ο Π. Καλλίρης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τατούλης: “Καρφώνει” Σαμαρά και 9 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρέμβαση Κοζομπόλη για την σύσταση προανακριτικής για Παπαντωνίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.