Τατούλης: “Καρφώνει” Σαμαρά και 9 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

/

Διαστάσεις χιονοστιβάδας, όπως ήταν αναμενόμενο, λαμβάνει η κόντρα του Π. Τατούλη με τους 10 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Σαμαράς) οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Νέα σκληρή δήλωση Τατούλη κατά Σαμαρά και των 9 βουλευτών.

Σκληραίνει τη στάση του ο Περιφερειάχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, έναντι των 10 “γαλάζιων” βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι εξαπέλυσαν πυρά κατά της Περιφέρειας μέσα από κείμενο (ερώτηση) που κατέθεσαν στη βουλή για το ζήτημα των απορριμμάτων.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση Τατούλη και την ανακοίνωση των μελών της παράταξής του, σήμερα ο Περιφερειάρχης επανήλθε στο θέμα, ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Σημειώνει ο Π. Τατούλης σε δήλωσή του: “Τολμούν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές, που δήθεν νοιάζονται για τη λύση του προβλήματος, να μιλούν για καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ;

Αυτοί είναι οι κύρια υπεύθυνοι για την ψήφιση του άρθρου 23 του πολυνομοσχεδίου Ν. 4386/2016, με το οποίο δεν αλλάζει ο φορέας υλοποίησης του έργου, όπως λανθασμένα πιστεύουν, αλλά δημιουργείται πρόβλημα στη δανειοδότηση του έργου από τις τράπεζες.

Αυτοί ήταν που παρότρυναν τους Βουλευτές του Σύριζα, με τους οποίους συνέπλευσαν, αντικρούοντας απ’ τη μια τον ίδιο τους τον εαυτό, δημιουργώντας απ’ την άλλη το πρόβλημα καθυστέρησης στη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο.

Άραγε γνωρίζουν τι ψηφίζουν; Θα έπρεπε ήδη να απολογούνται στους Πελοποννήσιους πολίτες για τις επιπτώσεις των πράξεών τους”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επέλεξαν Τατούλη οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Ψήφο εμπιστοσύνης” σε Τατούλη “μαύρο” σε Σαμαρά – βουλευτές ΝΔ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.