Κλιμάκιο του δήμου Καλαμάτας σε Αγία Μαρίνα και Τουριστικό Ταυγέτου

Την κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο επισκέφθηκε κλιμάκιο του δήμου Καλαμάτας με επικεφαλής το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα. Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι υποδομές και γενικά ο χώρος της κατασκήνωσης και αποφασίσθηκαν τα εξής:

Η παράδοση στην Ελληνική Αστυνομία όλων των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα για την υποστήριξη των παράνομων μεταναστών (100 στρώματα, 200 κουβέρτες, μαξιλάρια, σεντόνια) και η άμεση αντικατάστασή τους με καινουργή. Η παράδοσή τους θα γίνει με πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής και αυτά θα χρησιμοποιούνται σε ανάλογες περιστάσεις

Η άμεση έναρξη εργασιών συντήρησης της κατασκήνωσης, αρμοδιότητας πολιτικού μηχανικού κυρίως, που αφορούν σε επισκευές βλαβών λόγω των χιονοπτώσεων του χειμώνα (σκεπές, χρωματισμοί, δίκτυα, χώροι άθλησης κ.λπ.)

Η άμεση κατασκευή παιδικής χαράς

Η πρόσκληση – ενημέρωση όλων των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Μεσσηνίας για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στα προγράμματα της κατασκήνωσης.

τουρ4

Στο Τουριστικό

Πριν την επίσκεψη στην Αγία Μαρίνα το κλιμάκιο του δήμου επισκέφθηκε και το δημοτικό ακίνητο του Τουριστικού, που ενοικιάσθηκε κατόπιν διαγωνισμού. Η καφετέρια έχει επισκευασθεί και βρίσκεται σε λειτουργία.

τουρ1

Εν όψει της ενάρξεως εκτεταμένων εργασιών επισκευής από τη μισθώτρια εταιρεία στο Τουριστικό, κλιμάκιο τεχνικών υπαλλήλων του Δήμου έκανε αυτοψία, με σκοπό τη συνεννόηση με τους τεχνικούς συμβούλους του μισθωτή.

τουρ2

τουρ5

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυστηρή οδηγία Νίκα για περικοπή μισθών δημοτικών υπαλλήλων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πληρωμή των οφειλών του δήμου Καλαμάτας μέχρι το Πάσχα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ολοκληρώνεται η ριζική ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (11/6) ο δήμος Καλαμάτας. Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού

Δείτε επίσης