Νέα επίθεση Τατούλη στους 10 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

/

Κόλαφο για όλους όσους έκαναν σημαία τους το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου στον αγώνα τους για την πολιτική δυσφήμισή του” χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την πανηγυρική απόφαση αθώωσής του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου.

Αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο κ. Τατούλης: “Η απόφαση της 27ης Ιανουαρίου 2017, η οποία σήμερα καθαρογράφθηκε, αναφέρει ρητά και με τον πλέον σαφή τρόπο ότι αρμοδιότητα της Περιφέρειας είναι η υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ και η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ. Αναφέρει επίσης ρητά ότι η προσωρινή διαχείριση είναι αρμοδιότητα των Δήμων, χωρίς να αφήνει καμία αμφιβολία για αυτό.

Η απόφαση αυτή κονιορτοποιεί επίσης με τον πλέον εμφατικό τρόπο τους ισχυρισμούς που επικαλέστηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην πρόσφατη επίκαιρη ερώτησή τους, περί ευθυνών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα προβλήματα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Τους εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο γιατί επιλέγουν να αγνοήσουν την απόφαση αυτή, η οποία έχει ανακοινωθεί δύο μήνες πριν την ερώτησή τους, όσο και γιατί επικαλούνται ως τεκμήρια δικόγραφα ή ισχυρισμούς, για τα οποία δεν έχει αποφανθεί ακόμα το δικαστήριο.

Αυτός θεωρούν ότι είναι ο τρόπος να υπηρετήσουν τη θεσμική τους ευθύνη και τους πολίτες;

Θα ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τους πολίτες για την πολιτική και θεσμική τους απρέπεια;”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πληρωμή των οφειλών του δήμου Καλαμάτας μέχρι το Πάσχα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στα “θρανία” τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.