“θρίλερ” με τον θάνατο 80χρονου στο δρόμο Ασπροχώματος – Πύλου

/

Στοιχεία για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή ενός 80χρονου άνδρα αναζητά η αστυνομία. Έκκληση της τροχαίας Καλαμάτας για παροχή πληροφοριών. Στο μικροσκόπιο οι κάμερες που βρίσκονται πριν και μετά το σημείο που βρέθηκε ο νεκρός (2ο χλμ Ε.Ο Ασπροχώματος – Πύλου).

Μαρτυρίες που θα οδηγήσουν στον οδηγό οχήματος που φέρεται να χτύπησε και να εγκατέλειψε 80χρονο άνδρα χθες τα ξημερώματα στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ασπροχώματος – Πύλου αναζητά η τροχαία Καλαμάτας. Μάλιστα, σήμερα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσα από την οποία κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε για το περιστατικό να συνδράμουν στο έργο της.

Η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της αστυνομίας σημειώνεται: “Χθες (4.4.2017) το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ασπροχώματος- Πύλου, άγνωστο όχημα παρέσυρε 80χρονο ημεδαπό τραυματίζοντας τον θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του ως άνω ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας στα τηλέφωνα 27210-44634 και 27210-44633 ή στο 100″.

Έρευνες

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, δεδομένου ότι ακόμα δεν μπορούν να εξηγηθούν αρκετές πτυχές της. Εκτός από τις πληροφορίες που αναζητά η αστυνομία από τους πολίτες, ήδη, γίνεται ενδελεχής έλεγχος των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν εκατέρωθεν του οδικού δικτύου πριν και μετά το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 80χρονος. Αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι μέσω αυτής της οδού, ενδεχομένως, να προκύψουν σημαντικά στοιχεία για την έρευνα που πραγματοποιούν.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράταση περιόδου αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις 17 Μαΐου η εκδίκαση της υπόθεσης επιμέλειας του παιδιού των Ρούπα – Μαζιώτη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα Ναρκωτικά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τα Ναρκωτικά ως κοινωνικό φαινόμενο-Επιστημονική & Αστυνομική προσέγγιση», η