Παραμένουν στους 1290 οι εισακτέοι του 2018 στις σχολές της Καλαμάτας

8 Απριλίου 2017

Καμιά ουσιαστική διαφοροποίηση δεν επιφέρουν στον αριθμό των εισακτέων στις σχολές του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Πελοποννήσου οι νέες ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας για το θέμα. Μάλιστα, όχι μόνο ο αριθμός των εισακτέων παραμένει σταθερός, αλλά αυξάνεται κατά λίγες θέσεις. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση του Υπουργείου οι εισακτέοι στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα ήταν 1520 ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες ο αριθμός θα φτάσει τους 1540 (αύξηση κατά 20 εισακτέων στην σχολή Νοσηλευτικής).

Οι εισακτέοι σε σχολές της Καλαμάτας

Όσον αφορά στις σχολές τις Καλαμάτας οι θέσεις των εισακτέων παραμένουν σταθερές, στις 1290. 340 φοιτητές θα εισαχθούν στις δύο πανεπιστημιακές σχολές της πόλης και 950 στις 6 σχολές του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Οι εισακτέοι ανά σχολή σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Πελοποννήσου σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας: 

παν1

τει1

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άγρια καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών στο ακρωτήριο Ταίναρο (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοίνωση Τατούλη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα των απορριμμάτων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο επίκεντρο οι «κίνδυνοι» για τα περιφερειακά πανεπιστήμια από την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ – «Μέριμνα από την πολιτεία» ζητούν ο Νίκας και ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το ζήτημα της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και οι επιπτώσεις στα περιφερειακά δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα απασχόλησε συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα,

Δείτε επίσης