Εξοχική κατοικία: Μεγάλη ζήτηση εξαιτίας του αεροδρομίου της Καλαμάτας

17 Απριλίου 2017

Υψηλότερα από το 2016 αναμένεται να διαμορφωθεί φέτος η ζήτηση στην αγορά εξοχικής κατοικίας, καθώς η ανοδική πορεία του τουρισμού, σε συνδυασμό με τις ελκυστικές τιμές και την ασφάλεια που προσφέρει πλέον η Ελλάδα σε σχέση με τη γειτονική Τουρκία, έχει θετική επίδραση μεταξύ των ξένων υποψήφιων αγοραστών.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή” η Πελοπόννησος αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες περιοχές στη Χώρα για αγορά εξοχικού.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα ο Κ. Σιδερής, αναλυτής της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ακινήτων Algean Property, σημειώνει ότι εκτός από τους παραδοσιακά δημοφιλείς προορισμούς για τους αγοραστές εξοχικών κατοικιών, όπως π.χ. η Μύκονος και η Σαντορίνη, που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, φέτος καταγράφεται υψηλή κινητικότητα και για την αγορά της Πάρου, όπως επίσης και της Πελοποννήσου. “Στην Πάρο, οι τιμές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, καθώς υπάρχει μεγάλη προσφορά νεόδμητων απούλητων κατοικιών, που κατασκευάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Ταυτόχρονα, η θετική πορεία του αεροδρομίου της Καλαμάτας στην Πελοπόννησο αντανακλάται και στο αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον για διάφορα σημεία, ακόμα και αν η απόσταση οδικώς είναι της τάξεως των τριών ωρών”.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μέρκελ καλεί τον Ερντογάν σεδιάλογο με τα πολιτικά κόμματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Πελοπόννησο με αφορμή τα σκουπίδια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Στις περιοχές με τις υψηλότερες τιμές πώλησης εξοχικών η Μεσσηνία: Μεθώνη, Καλαμάτα και Μάνη στις πιο ακριβές – Ακολουθούν Κορώνη και Κυπαρισσία [πίνακες]

Ανοδική πορεία ακολούθησαν οι μέσες ζητούμενες τιμές πώλησης εξοχικών κατοικιών τους πρώτους μήνες του 2024, στις δημοφιλείς για αγορά εξοχικού περιοχές της Ελλάδας,

Δείτε επίσης