“Δημόκριτος”: Σε λειτουργία από τις 15 Μαΐου το παράρτημα της Καλαμάτας

/

Τα κλειδιά του δημοτικού κτηρίου στη συμβολή των οδών Παπατσώνη 4 και Μαντίκλου (ανατολικά του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου), παρέδωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” Σωτήρη Χαρισόπουλο, για την άμεση στέγαση του παραρτήματος στην Καλαμάτα.

Παρουσία του Διευθυντή Ερευνών του “Δημόκριτου” Χρήστου Μάρκου, αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Καλαμάτας, έγιναν οι αναγκαίες συνεννοήσεις για την προσωρινή στέγαση του παραρτήματος στο κτήριο της οδού Παπατσώνη. Η λειτουργία του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, αναμένεται να ξεκινήσει περί την 15η Μαΐου 2017 και εκτιμάται ότι σ’ ενάμιση χρόνο περίπου το παράρτημα θα στεγασθεί στο δημοτικό κτήριο Ζουμπούλειο, που έχει παραχωρηθεί στο «Δημόκριτο» από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού πραγματοποιηθεί μεταστέγαση της Δημοτικής Σχολής Χορού στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.
Μάλιστα, στο Ζουμπούλειο θα δημιουργηθεί και εκθεσιακός χώρος, για να μπορεί το κοινό να θαυμάσει από κοντά σπουδαίο αρχειακό υλικό, που έχει στη διάθεσή του ο «Δημόκριτος».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΕΚ Π.Ε. Μεσσηνίας: Σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου στην Κυπαρισσία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

19.5% λιγότερες διακομιδές ασθενών από το νοσοκομείο της Καλαμάτας το 2016

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ