Η εταιρεία “WIND” φέρνει το γρήγορο internet στην Καλαμάτα

/

Το πιλοτικό δίκτυο υψηλών ταχυτήτων θα παρουσιάσουν στελέχη της εταιρείας WIND στην Καλαμάτα. Στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα βρεθούν ο πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της Εταιρείας, Νάσος Ζαρκαλής καθώς και ο γενικός διευθυντής Σταθερής Τηλεφωνίας, Αντώνης Τζωρτζάκης.

Τα στελέχη της Εταιρείας θα παρουσιάσουν το δίκτυο υψηλών ταχυτήτων της Καλαμάτας καθώς και της τεχνολογίας των οπτικών ινών σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο ενώ τα στελέχη της Wind θα πραγματοποιήσουν περιήγηση στο δίκτυο οπτικών ινών της Πόλης και επίσκεψη στο κατάστημα της Καλαμάτας.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα στελέχη της Εταιρείας είχαν επισκεφθεί το δήμο Καλαμάτας όπου και ενημέρωσαν το δήμαρχο, Π. Νίκα για την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γιώργος Τσαπρούνης, διευθυντής εταιρικών σχέσεων της WIND και ο Νίκος Πανόπουλος, τεχνικός διευθυντής της εταιρείας, καθώς και ο Γιώργος Λούκος, εμπορικός διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρείας Edil Hellas και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Ο σχεδιασμός της Wind

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η WIND θα προχωρήσει στην εκσκαφή περίπου 200 φρεατίων στα οποία εγκατασταθεί ο εξοπλισμός για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου της εταιρίας στην Καλαμάτα. Παράλληλα, θα δοθεί στους πελάτες της Εταιρείας η δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο οπτικών ινών. Το έργο θα εξελιχθεί στην Καλαμάτα τους επόμενους 6 μήνες.

Σημειώνεται ότι η Wind, στο πλαίσιο του ρόλου της στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Χώρας έχει ήδη καταθέσει πλήρες επενδυτικό πλάνο για δίκτυο οπτικών ινών (FFTx) στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Έχοντας ήδη προγραμματίσει επενδύσεις για δίκτυα νέας γενιάς σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, που θα αγγίξουν το μισό δις Ευρώ ως το 2022, η WIND Ελλάς στο πλάνο της για τις οπτικές ίνες έχει στόχο να προσφέρει ευρυζωνικές ταχύτητες που θα ξεκινούν από 100Μbps και θα φτάνουν το 1Gbps.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρωτομαγιά: Μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χειροπέδες σε δύο άτομα που έκλεβαν αυτοκίνητα στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ