Πολιτικός της Μεσσηνίας ζήτησε από ομάδα ποδοσφαίρου να χάσει!

1 Μαΐου 2017

Σάλος έχει προκληθεί σε χωριό της Μεσσηνίας από το γεγονός ότι πολιτικός της περιοχής φέρετε να ζήτησε από την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου να χάσει συγκεκριμένο παιχνίδι! Παράγοντες της τοπικής ομάδας αναφέρουν ότι συγκεκριμένος πολιτικός παράγοντας προσπάθησε να ευνοηθεί η αντίπαλος της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία έχει έδρα σε περιοχή που ο ίδιος δραστηριοποιείται πολιτικά. Τελικά, η ομάδα που δέχθηκε τις …παραινέσεις δεν έχασε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκνευρισμό στην πλευρά του πολιτικού. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην περιοχή σημειώνουν ότι ο εν λόγω πολιτικός έφτασε σε σημείο να …απειλήσει με διακοπή των έργων στο γήπεδο της …ανυπάκουης ομάδας ποδοσφαίρου! 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

300.000.000 χρόνια πριν η Μεσσηνία συνόρευε με τη Λιβύη!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Καλαμάτα μαζί με Κωνσταντινέα ο Υφυπουργός Αθλητισμού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης