Ξέχασαν να κρεμάσουν στα μανταλάκια την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου

/

Μπορεί το δικαστικό κομμάτι της διαμάχης ανάμεσα σε τοπική εφημερίδα και την Περιφέρεια Πελοποννήσου να έληξε, τουλάχιστον σε δεύτερο βαθμό, με την απόφαση του Εφετείου, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η αντιπαράθεση εκτός αιθουσών θα συνεχιστεί για καιρό ακόμα.

Μια ημέρα μετά την απόφαση με την οποία καταδικάστηκε ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης και αθωώθηκε η αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, στην Τρίπολη προκλήθηκε θυμηδία για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει η εφημερίδα την απόφαση του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δεν υπάρχει καμία αναφορά στην αθώωση της κας Νικολάκου προκάλεσε σχόλια σχετικά με την αντικειμενικότητα της εφημερίδας. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που αφορούσε την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για την κα Νικολάκου, δείχνει, λένε στην Τρίπολη, τα κίνητρα της εφημερίδας σε σχέση με την στοχοποίηση της κας Νικολάκου. 

Οι πληρωμένες καταχωρήσεις Δράκου

Την ίδια στιγμή νέες διαρροές μιλούν για σιωπή της εφημερίδας σε σχέση με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και δείχνουν ότι η την περίοδο 2009 -2010, το συγκεκριμένο έντυπο, έλαβε πολλαπλάσιες πληρωμένες καταχωρήσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες εφημερίδες. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους δικηγόρους της πλευράς Τατούλη – Νικολάκου την επίμαχη περίοδο η εφημερίδα έλαβε περίπου 12.400 ευρώ, το “Θάρρος” 7.300 ευρώ και η “Φωνή” 930 ευρώ. 

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, μετά την τελεσίδικη αθώωση Νικολάκου: 

2875b1f8657a8a540fe1ea632bc0dcdb_M

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μετά την πρωτόδικη καταδίκη Νικολάκου: 

0f237cc9b73c6543bca738a3b69c869a_L

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τον Μάρτιο, κατά 658 εκατ. ευρώ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Ρόδο και όχι στη Μεσσηνία θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Survivor

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χωρίς προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της Καλαμάτας – Συστάσεις για τον παγετό από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν οι χιονοπτώσεις που εκδηλώθηκαν σε ορεινές περιοχές του δήμου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, σε