Χορωδίες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης στην Καλαμάτα

/

Στη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και το Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος, Θανάσης Ηλιόπουλος. Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι οι προετοιμασίες για το 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Interkultur, έχουν ξεκινήσει και ήδη έχουν υποβληθεί 13 συμμετοχές χορωδιών από 9 χώρες. Οι χορωδίες προέρχονται από τη Βραζιλία, την Κύπρο, τη Δανία, την Εσθονία, την Ελλάδα, τη Νορβηγία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία και τη Μαλαισία, μέχρι στιγμής. .
Οι χώροι στους οποίους θα διεξαχθεί ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας είναι το Μέγαρο Χορού, το αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» (Εργατικό Κέντρο), το κλειστό γυμναστήριο «Τέντα», ενώ θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως Συναυλίες Φιλίας και άλλες καλλιτεχνικές δράσεις.
Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, με τη μεγάλη παρέλαση των χορωδιών στο κέντρο της Καλαμάτας και θα ακολουθήσει το διαγωνιστικό κομμάτι.

Εθελοντές

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και στην εθελοντική προσφορά γνωστοποιώντας τη δυνατότητα που έχει κανείς να δηλώσει την επιθυμία να γίνει εθελοντής μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του δήμου Καλαμάτας (Kalamata.gr). Η συμβολή των εθελοντών στη μεγάλη επιτυχία που είχε ο πρώτος Διαγωνισμός, τον Οκτώβριο του 2015, υπήρξε σημαντική, όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλ. Τσίπρας: Πετύχαμε στόχους που δίνουν ανάσα σε εκατομμύρια πολίτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΡΤ3: “24 ώρες στην Ελλάδα” με θέμα την Καλαμάτα (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ