Λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Καλαμάτας – Μεσσήνης ζητά ο Γ. Τσώνης

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών, Θάνο Βούρδα, είχε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης. Ο κ. Τσώνης έθεσε στον Γενικό Γραμματέα μια σειρά από θέματα που αφορούν το δήμο Μεσσήνης με κυρίαρχο αυτό της επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Καλαμάτας – Μεσσήνης. Ο κ. Τσώνης σημείωσε ότι η επαναλειτουργία της γραμμής είναι επιβεβλημένη καθώς θα εξυπηρετήσει σημαντικό αριθμό κατοίκων και επισκεπτών.

Ο κ. Τσώνης στην ίδια συνάντηση ζήτησε από τον κ. Βούρδα να τακτοποιηθεί το νομικό καθεστώς που διέπει τη χρήση των λεωφορείων που διαθέτουν οι δήμοι, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση των πολιτών. Επίσης, ο δήμαρχος Μεσσήνης κατέθεσε αίτημα για την παραχώρηση έκτασης που ανήκει στο υπουργείο Μεταφορών και βρίσκεται στον σταθμό του τρένου της Μεσσήνης, για την κατασκευή και λειτουργία χώρων μαζικού αθλητισμού, πολιτισμού και εκδηλώσεων των πολιτών και του Δήμου.

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατάρτιση σε περισσότερα από 2.000 άτομα από το ΚΕΚ Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύρος επιχείρησε να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο Καλαμάτας με πλαστά έγγραφα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ολοκληρώνεται η ριζική ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (11/6) ο δήμος Καλαμάτας. Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού

Δείτε επίσης