Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Καμμένος: Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας έστελνε τετράδια με ρουσφέτια (video)

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA.

Ο υπουργός Άμυνας απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, Αντώνη Σροίτερ, σχετικά με τα ρουσφέτια στο στρατό και αν αυτά υπάρχουν ακόμα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον κ. Χρυσόστομο. Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας έστελνε τετράδια με ρουσφέτια για την τοποθέτηση φαντάρων. Ο υπουργός Άμυνας, μάλιστα, προσέθεσε ότι αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Χρυσόστομος του έχει επιτεθεί κατά το παρελθόν.

«Δεν ικανοποιώ τα ρουσφέτια του»

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος σημείωσε για το Μητροπολίτη Μεσσηνίας:

«Άνοιγαν στρατόπεδα σε περιοχές που …κινδύνευαν από τον …Ομέρ Βρυώνη. Τέλειωσαν αυτές οι ιστορίες. Το να φυλάμε δύο στρατόπεδα για να μη στενοχωρηθεί ο δήμαρχος δε γίνεται. Γι αυτό έχω δεχθεί και επιθέσεις περίεργες, από ανθρώπους που είχαν μάθει να λειτουργούν με το ρουσφέτι. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας μου επιτίθεται συνεχώς διότι εγώ τα τετράδια με τα ρουσφέτια που έστελνε δεν τα ικανοποιώ.

Ερώτηση: Ο Μητροπολίτης έστελνε τετράδια;

Απάντηση: Τετράδια ολόκληρα…

Ερώτηση: Δηλαδή, ο τάδε φαντάρος να πάει εδώ, ο τάδε εκεί;

Απάντηση: Ακριβώς. Οι άλλοι το κατάλαβαν (σσ ότι αυτό δε γίνεται) εκείνος (σσ ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας) αποφάσισε να επιτεθεί στον Υπουργό Άμυνας γιατί θέλει να έχει 3 στρατόπεδα και 1 βιβλίο με ρουσφέτια. Ε, αυτό δε γίνεται».

Tο επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής για το Μητροπολίτη Μεσσηνίας θα το βρείτε στο 1:08:04

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝ.ΕΛ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ