Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μητρόπολη Μεσσηνίας: «Ενδιαφέρον για το καλό του ποιμνίου» τα ρουσφέτια!

Έμμεση παραδοχή ότι η Μητρόπολη Μεσσηνίας ζητούσε ρουσφέτια από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποτελεί η ανακοίνωση – απάντηση προς τον Πάνο Καμμένο, σε σχέση με όσα ο δεύτερο υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA.

Στην ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Μεσσηνίας δεν διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη «τετραδίων με ρουσφέτια», όπως κατήγγειλε χθες ο Υπουργός Άμυνας. Και όχι μόνο αυτό. Στην ίδια ανακοίνωση η Μητρόπολη αποδέχεται ότι υπήρξαν ‘ενέργειες» του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, οι οποίες έγιναν για το καλό, την πρόοδο και την ευημερία του ποιμνίου! «Μοναδικό και αποκλειστικό κριτήριο του ενδιαφέροντος και των ενεργειών του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας είναι το καλό, η πρόοδος και η ευημερία του ποιμνίου του και της τοπικής κοινωνίας» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επίθεση σε Καμμένο

Στην ίδια ανακοίνωση η Μητρόπολη Μεσσηνίας εξαπολύει επίθεση κατά του Υπουργού Άμυνας στον οποίο καταλογίζει «έλλειμμα σοβαρότητας’. Σημειώνεται σχετικά με το πρόσωπο του κ. Καμμένου: «Με όσα ανέφερε και με τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» του Τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA, της 16ης Μαΐου 2017, σχετικά με το πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα το έλλειμμα σοβαρότητας, λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζουν. Στον κύριο Υπουργό απλά υπενθυμίζουμε τη λαϊκή ρήση τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ