Στην αγορά της Κίνας το ελαιόλαδο της Μεσσηνίας “δια χειρός” Κανάκη

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου, στη SIAL CHINA, συμμετέχει η Μεσσηνιακή Εταιρεία “Κανάκης” αποτελώντας τον πρέσβη του Μεσσηνιακού ελαιολάδου στην αγορά της Κίνας. Η εταιρεία “Κανάκης” με τον τρόπο αυτό πιστοποιεί την ανοδική της πορεία στο χώρο του ελαιολάδου, πορεία που την έχει καταστήσει ήδη σε έναν από τους μεγαλύτερους “παίκτες” της χώρας στον τομέα του ελαιολάδου.

Σημειώνεται ότι η SIAL China είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο τροφίμων και ποτών στην Ασία. Με ετήσια παρουσία, αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή. Συμπεριλαμβάνεται στο γκρουπ εκθεσιακών γεγονότων της SIAL, ηγετικής ευρωπαϊκής έκθεσης, που ξεκίνησε από 1964 στο Παρίσι και σταδιακά επεκτάθηκε με επτά πλέον διεθνούς εμβέλειας εκθεσιακά γεγονότα παγκοσμίως. Η έκθεση εδρεύει στην Σαγκάη, τη μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη στην Κίνα, διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο με το πιο πολυάσχολο λιμάνι παγκοσμίως.
Η SIAL China παραδοσιακά προσελκύει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της Κίνας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Είναι τόσο θετικά τα μηνύματα που θα φορέσω γραβάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Μεσσηνία ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Προβλήματα στην καρπόδεση των ελαιοδένδρων εξαιτίας του καιρού: Οι κίνδυνοι που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ελαιοπαραγωγοί της Μεσσηνίας – Οδηγίες από τη ΔΑΟΚ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς ότι παρατηρείται ανομοιομορφία στην καρπόδεση