Τρεις συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα με αφορμή τη σημερινή απεργία

17 Μαΐου 2017

Τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις έγιναν σήμερα στην Καλαμάτα με αφορμή τις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ.

Στην πρώτη μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία 23ης Μαρτίου. Στην συγκέντρωση μίλησε ο Γιάννης Λαγογιάννης, εκπρόσωπος του Συνδικάτου Υπαλλήλων του Ιδιωτικού τομέα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Χρ. Θεοδωρακόπουλος. Σημειώνεται οτι στην συγκέντρωση συμμετείχαν και αγρότες του Αγροτικού Συλλόγου Μεσσήνης. Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Καλαμάτας.

Η δεύτερη συγκέντρωση έγινε στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου της Καλαμάτας. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν μέλη του Εργατικού Κέντρου καθώς και της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας.

Η τρίτη συγκέντρωση με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις έγινε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας από μέλη της “Ανοιχτής Συνέλευσης” και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επίσκεψη Αλειφέρη – Μαντά σε αγροτικές μονάδες της Τριφυλίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

358.000 ευρώ σε 135 πλημμυροπαθείς του δήμου Καλαμάτας μέχρι το τέλος Μαΐου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης