Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Πέτρο Κωνσταντινέα

/

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, συνάντησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Αρχιεπισκόπου για τα θέματα της Μεσσηνίας. Υπόσχεση ότι σύντομα θα επισκεφθεί τη Μεσσηνία. 

Την ευκαιρία να συζητήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, σε συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Στη συνάντηση συζητήθηκαν πλήθος θεμάτων με τη Μεσσηνία και τα προβλήματά της να έχουν την τιμητική τους. Μάλιστα, όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Κωνσταντινέας ο Ιερώνυμος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του Νομού και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα βρεθεί στη Μεσσηνία.

Η δήλωση Κωνσταντινέα

Σε σχετική του δήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: “Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα. Ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την ουσιαστική συμβολή της Εκκλησίας στα ελληνικά σχολεία της Διασποράς, τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους και την συνεργασία στις κοινωνικές δομές που χρήζουν φροντίδας. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο μας, την Μεσσηνία, για τον οποίο έχει άριστη γνώση των τοπικών θεμάτων και υποσχέθηκε να μας επισκεφτεί σύντομα. Η διατήρηση της ταυτότητάς μας πάντα περνούσε μέσα από την εκκλησιαστική παράδοση”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Λογαριασμοί του Καραγκιόζη” τα ποσά που παρουσιάζει ο Μητσοτάκης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα κοιτάσματα πετρελαίου “διαβατήριο” για το μέλλον του νομού Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Η Γερμανία εθνικοποιεί τη Uniper, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Μόνη λύση η επανακρατικοποίηση της Επιχείρησης, το πλαφόν στα τιμολόγια και η φορολόγηση των υπερκερδών

Μόνη λύση η επακρατικοποίηση της ΔΕΗ, πλαφόν στα τιμολόγια και φορολόγηση των υπερκερδών» «Η γερμανική κυβέρνηση

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί