Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η κυβέρνηση πράττει όσα δεν έκαναν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ επί χρόνια στο δήμο Καλαμάτας

Το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, επισκέφθηκε αργά χθες το βράδυ ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το κολυμβητήριο της Καλαμάτας και οι απαιτούμενες ενέργειες αναβάθμισής του. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας “υπήρξε συνεννόηση για τη βελτίωση του εξοπλισμού, στην κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας”.

Χωρίς χρηματοδότηση η Καλαμάτα

Εντύπωση προκαλεί στην ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας το γεγονός ότι, για μια ακόμα φορά και για ακόμα ένα θέμα της Πόλης, γίνεται γνωστό ότι τα προηγούμενα χρόνια, επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν υπήρξε καμία χρηματοδότηση για τις αθλητικές υποδομές της Χώρας. «Ο Δήμαρχος πληροφόρησε το Γενικό Γραμματέα ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει υπάρξει κρατική συνδρομή για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, παρότι έχουν συνταχθεί και υποβληθεί μελέτες για κατασκευή έργων» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση διήρκεσε περίπου μια ώρα και συμμετείχαν τόσο ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Νίκος Μπασακίδης όσο και στελέχη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ