ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας: Κατηγορεί τον Π. Μαντά για προβοκάτσια

24 Μαΐου 2017

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook απάντησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας στον αντιπεριφερειάρχη και στέλεχος της ΝΔ, Περικλή Μαντά στις εσωκομματικές βολές που εξαπέλυσε ο δεύτερος με αφορμή τις φοιτικές εκλογές. Μπορεί ο κ. Στρατικόπουλος να μην αναφέρεται ονομαστικά στον κ. Μαντά, ωστόσο, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα κατανοούν ότι η ανάρτηση αποτελεί έμμεση απάντηση στον κ. Αντιπεριφερειάρχη.

Σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Στρατικόπουλος: “Σήμερα είναι η ημέρα όπου η φοιτητική νεολαία μας δίνει την μάχη των ιδεών της. Το πιο δυναμικό το πιο υγιές κομμάτι. Αυτοί που ξέρουν να ματώνουν την φανέλα και να υπερασπίζονται τις αξίες τους. Σε όλη την χώρα σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ περνάει το μήνυμα σε όλη την επικράτεια ότι η ιδεολογία μας είναι κυρίαρχη. Όσο για κάποιες κραυγές και παραφωνίες που βρήκαν την ημέρα να προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν η απάντηση είναι ότι εμείς δίνουμε την μάχη για τα πιστεύω και τις αξίες μας μέσα στις σχολές και δεν προβοκαρουμε τους Δαπιτες”.

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καθαρή λύση για το χρέος ζήτησε ο Πρωθυπουργός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΙ Καλαμάτας: Νικήτρια η ΠΑΣΠ στις εκλογές – Κατέρρευσε η ΔΑΠ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υπουργός Επικρατείας – «Θερμή υποδοχή» Χρυσόστομου σε Βορίδη

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, πραγματοποίησε την Τρίτη (4/6), ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης. Σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Μεσσηνίας σημειώνεται: «Ο Υπουργός

Δείτε επίσης