“Πόλεμος” στην τοπική ΝΔ ακόμα και για τις φοιτητικές εκλογές

24 Μαΐου 2017

Φωτιά” στην τοπική Νέα Δημοκρατία βάζει ανάρτηση στο Facebook του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και αντιπεριφερειάρχη, Περικλή Μαντά, την ημέρα των φοιτητικών εκλογών.

Στην ανάρτησή του ο κ. Μαντάς αναφέρεται σε “κλακαδόρους πολιτευτών”, σε “μωροφιλόδοξα κομματικά στελέχη” και μιλά για “επιχειρούμενα καπελώματα”!

Σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Μαντάς: “Καλή επιτυχία σε όλους τους ΔΑΠίτες που αποτελούν τους απλούς αγωνιστές της μεγαλύτερης φοιτητικής παράταξης στη χώρα… Εύχομαι η νίκη τους να είναι μεγάλη και δυνατή!
Υ.Γ. Επίσης εύχομαι σε όλους τους κλακαδόρους πολιτευτών και άλλων μωροφιλόδοξων κομματικών στελεχών, να σεβαστούν την ιστορία της παράταξης και να απορρίψουν όλα τα επιχειρούμενα καπελώματα…”.

μαντ

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος στο πάρτι εργολάβων και προμηθευτών στο Νοσοκομείο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μονταζιέρα Καφαντάρη για να “καπελώσει” έργο στην Κορώνη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Ανασχηματισμός: Σε …καραντίνα διαρκείας οι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας – «Μουρμούρα» για τις επιλογές Μητσοτάκη

Εκτός κυβερνητικού σχήματος έμειναν για μια ακόμα φορά οι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (14/6)

Δείτε επίσης