Αντώνης Σαμαράς: Ο παγιδευμένος φάκελος είχε πάει στο σπίτι του Παπαδήμου (video)

/

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» επισκέφθηκε τον Λουκά Παπαδήμο, ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι «όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη κινδυνεύει άμεσα η Δημοκρατία» και αποκάλυψε ότι «ο φάκελος είχε σταλεί στην οικία του κ. Παπαδήμου». Προφανώς, από εκεί τον παρέλαβε ο οδηγός του και του τον παρέδωσε.

Στην συνέχεια τόνισε πως: «Η εξέλιξη της υγείας του Λουκά Παπαδήμου είναι πολύ θετική» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος από τον Ευαγγελισμό, όπου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Λουκά Παπαδήμο».

Ο Αντώνης Σαμαράς στις σύντομες δηλώσεις που έκανε στις κάμερες σημείωσε πως «Όταν δεν υπάρχει ασφάλεια κινδυνεύει η Δημοκρατία. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε και να το αντιληφθούν όλοι». Ο πρώην πρωθυπουργός δεν απέδωσε ευθύνες, σχολιάζοντας «αυτό είναι κάτι που δεν θα το κρίνω εγώ. Επισκέφθηκα τον πρώην πρωθυπουργό, του ευχήθηκα γρήγορα ανάρρωση και μακάρι να τελειώσουν όλα γρήγορα».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος οι πίνακες κιμωλίας στα δημοτικά σχολεία της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Μεσσήνης: Εκτεταμένες ζημιές από την πρωινή κακοκαιρία (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Πικραμμένος: Υπόδειγμα για τις πόλεις όλης της Ελλάδας η Καλαμάτα – Μπαίνουμε σε μια φάση όπου η Χώρα μας έχει στη διάθεσή της σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, εκπρόσωπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της Υπαπαντής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά την