Π. Νίκας: “Δε χρειάζεται ευγνωμοσύνη προς την Ευρωπαϊκή Ένωση”

/

Υπερβολές” χαρακτήρισε ο δήμαρχος Καλαμάτας εκδηλώσεις ευγνωμοσύνης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα χρήματα που λαμβάνει από προγράμματα της Ένωσης και κάλεσε μαθητές της Πόλης να είναι υπερήφανοι για την Ελλάδα. 

Αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενα του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, σε εκδήλωση με θέμα “Η Ευρώπη στην περιοχή μου”, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην Καλαμάτα.

Στην ομιλία του ο κ. Νίκας ανέφερε ότι είναι υπερβολή να εκφράζεται ευγνωμοσύνη προς την ΕΕ για πόρους που έχουν δοθεί στη Χώρα προσθέτοντας ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την Ελλάδα και τη συμβολή της στον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος ο δήμαρχος Καλαμάτας σε μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο έχει ανεγερθεί με πόρους του ΕΣΠΑ, σημείωσε: “Δε χρειάζονται υπερβολές, όπως π.χ. έκφραση ευγνωμοσύνης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι η Ελλάδα δικαιούται αυτά που λαμβάνει μέσω του ΕΣΠΑ και έχει ανάγκη την αλληλεγγύη στην πράξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μηχανισμών της. Άλλωστε, πολλά από τα χρήματα, τα οποία εισρέουν στην Ελλάδα μέσω του ΕΣΠΑ, επιστρέφουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα στις ισχυρές χώρες, μέσω της αγοράς εξοπλισμού, υλικών κ.λπ. Τα παιδιά μας πρέπει να είναι υπερήφανα για τη χώρα τους και τη συμβολή της στον ευρωπαϊκό πολιτισμό”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας: Ημερίδα με θέμα τα άτομα με αυτισμό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Τζακ ποτ” στο ελαιόλαδο με τιμή που φτάνει τα 140 ευρώ το λίτρο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον