Νέο Επιμελητήριο: Στα εγκαίνια του κτιρίου του ΕΒΕΑ ο Γιώργος Γκούμας

/

Ο επικεφαλής του Νέου Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Γκούμας, ανταποκρινόμενος στην προσωπική πρόσκληση του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, παρευρέθη στα εγκαίνια του ιστορικού κτιρίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που βρίσκεται στην οδό Αμερικής 8. 

Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία του Υπουργού ψηφιακής πολιτικής, Νίκου Παππά, τέως Πρωθυπουργών, πλήθους Προέδρων, μελών των Επιμελητηρίων και εκπρόσωπων του επιχειρηματικού κόσμου απο ολη την χώρα. 

Το ιστορικό αυτό κτίριο που ανεγέρθη το 1927 ανακατασκευάστηκε με την στήριξη της Πολιτείας, χρηματοδοτηθηκε απο πόρους του ΕΣΠΑ και του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και θα λειτουργήσει ως Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων. 

Σκοπός του Κέντρου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας ειναι η ενίσχυση δράσεων που αφορούν στην υπόστήριξη της επαγγελματικής εκκίνησης νέων επιχειρηματιών, στην οργάνωση και παροχή των απαραίτητων υποδομών λειτουργίας της επαγγελματικής εδρας και συμβουλευτικής υποστήριξης (Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων). 

Επιπρόσθετα στους στόχους του Κέντρου είναι η ανάπτυξη δράσεων επαγγελματικού προσανατολισμού, η προωθηση ισων ευκαιριών απασχόλησης σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς της περιοχής, καθώς και αλλες δράσεις, που αφορούν αποκλειστικά στην ανακαμψη της οικονομίας της πόλης της Αθήνας και στην αυξηση της απασχόλησης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Απογευματινά ιατρεία από την ερχόμενη Τετάρτη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από συρμό του Προαστιακού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ