Νοσοκομείο Καλαμάτας: Απογευματινά ιατρεία από την ερχόμενη Τετάρτη

/

Τη δυνατότητα να εξεταστούν από γιατρό της επιλογής που απασχολείται στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας θα έχουν όσοι επιθυμούν να μην προστρέξουν στην διαδικασία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων. Η δυνατότητα δίνεται μέσω της λειτουργίας των απογευματινών ιατρείων, τα οποία θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Τετάρτη και θα λειτουργούν μια φορά την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη) από τις 3 έως τις 7.

Κανονικά τα δωρεάν εξωτερικά ιατρεία

Σημειώνεται, προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, ότι στα απογευματινά ιατρεία συμμετέχουν όσοι γιατροί το επιθυμούν (κατόπιν αιτήσεώς τους) και η απασχόλησή τους σε αυτά θα είναι πλέον του κανονικού τους ωραρίου και γι αυτό θα αμείβονται επιπρόσθετα για τις υπηρεσίες που θα παρέχουν (οι τιμές καθορίζονται με Υπουργική Απόφαση). Διευκρινίζεται, επίσης, ότι αυτή είναι μια “έξτρα” επιλογή που δίνεται σε όσους δεν επιθυμούν να εμπλακούν στην κανονική διαδικασία των τακτικών ιατρείων και σε όσους θέλουν να εξεταστούν αποκλειστικά από γιατρό της δικής τους επιλογής. Άλλωστε, τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, που είναι δωρεάν για όλους, έχουν μικρές αναμονές (πλην ελαχίστων περιπτώσεων).

Το Νοσοκομείο της Καλαμάτας είναι από τα τελευταία νοσηλευτικά ιδρύματα, στα οποία θα λειτουργήσουν απογευματινά ιατρεία, δεδομένου ότι σε δεκάδες νοσοκομεία της Χώρας το σύστημα εφαρμόζεται πολλά χρόνια, καθώς το σχετικό νομικό πλαίσιο έχει καθοριστεί από τις αρχές του 2000.

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να εξεταστούν από γιατρούς της επιλογής, “παρακάμπτοντας” τις κανονικές διαδικασίες, μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσω της υπηρεσίας 14500 ονομαστικά με τον ιατρό της ειδικότητας που τους ενδιαφέρει, επισημαίνοντας ότι αιτούνται απογευματινού ιατρείου. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 27213 63691.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Καλαμάτας που συμμετέχουν στα απογευματινά ιατρεία και το κόστος ανά επίσκεψη:

ΝΟΣ1

ΝΟΣ2

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Πάτησε” τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέο Επιμελητήριο: Στα εγκαίνια του κτιρίου του ΕΒΕΑ ο Γιώργος Γκούμας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ