Στα 250.000.000 ευρώ η νέα επένδυση της ΤΕΜΕΣ σε Γιάλοβα και Πύλο

1 Ιουνίου 2017

Ta 250.000.000 ευρώ θα “αγγίξει” το κόστος κατασκευής δύο νέων ξενοδοχειακών μονάδων σε Γιάλοβα και Πύλο. Το “Navarino Waterfront” και το “Navarino Bay” αλλάζουν ριζικά την περιοχή και αναμένεται να δώσουν ώθηση στην απασχόληση και στον τουρισμό της Μεσσηνίας. 

Δύο νέες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες θα προστεθούν στο τουριστικό χαρτοφυλάκιο του Costa Navarino, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΤΕΜΕΣ A.E. κινεί τις διαδικασίες για την έναρξη της κατασκευής τους κατά τη φετινή περίοδο.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή” οι νέες επενδύσεις που θα υλοποιηθούν στο Costa Navarino θα αγγίξουν τα 250 εκατ. ευρώ.

Ηδη, οι αρμόδιες υπηρεσίες έδωσαν το “πράσινο φως” για τη δημιουργία στο τουριστικό συγκρότημα του νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων Navarino Waterfront.

H πολυτελής μονάδα στον οικισμό της Γιάλοβας θα αναπτυχθεί σε έκταση 124,1 στρεμμάτων. Το εμβαδόν δόμησης των κτιρίων θα ανέλθει σε 32.262 τ.μ. έναντι επιτρεπόμενου μεγέθους 53.641 τ.μ. Επίσης, θα δημιουργηθεί πάρκινγκ για τις ανάγκες στάθμευσης 768 οχημάτων.

Η δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα θα ανεγερθεί στην Πύλο (Navarino Βay) που καλύπτει 1.400 στρέμματα λειτουργεί, ήδη, το δεύτερο γήπεδο γκολφ 18 οπών.

Συνολικά στην περιοχή θα κατασκευαστεί ένα ξενοδοχείο 300 δωματίων καθώς και επιπλωμένα καταλύματα 900 δωματίων.

ΔΕΗ my home gas control
Το Καμ Μπακ - Κωμωδία - Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας - Μέγαρο Χορού
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Επανάσταση” στην τοπική αυτοδιοίκηση με σφραγίδα Τσίπρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την αναβάθμιση του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης