ΤΕΜΕΣ και Qatar Airways “απογειώνουν” τον τουρισμό στη Μεσσηνία

/

Στρατηγική συνεργασία της ΤΕΜΕΣ με τον αεροπορικό κολοσσό Qatar Airways δίνει τη δυνατότητα “διασύνδεσης” της Μεσσηνίας με περισσότερους από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το “Navarino Challenge” και ο αθλητικός τουρισμός στο επίκεντρο της συνεργασίας.

Δύο σημαντικούς στόχους επιχειρεί να κατακτήσει η ΤΕΜΕΣ το επόμενο χρονικό διάστημα μέσα από τη στρατηγική συνεργασία της με τον κολοσσό των αεροπορικών μεταφορών και εθνικό αερομεταφορέα του Κατάρ, την Qatar Airways. Ο πρώτος στόχος έχει να κάνει με το “άνοιγμα” νέων προορισμών και δεύτερος με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

“Άνοιγμα” προορισμών

Στο επίκεντρο της στρατηγικής συνεργασίας της ΤΕΜΕΣ και της Qatar Airways βρίσκεται ο αθλητικός τουρισμός και το “Navarino Challnge”, μια αθλητική διοργάνωση που φέτος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 15 Οκτωβρίου στην Costa Navarino. Στο πλαίσιο αυτό η Qatar Airways προχωράει σε προσφορές για πτήσεις που έχουν ως προορισμό τους το αεροδρόμιο της Αθήνας για την περίοδο από τις 3 έως και τις 15 Οκτωβρίου 2017 και για πτήσεις από την Αθήνα προς το εξωτερικό έως και τις 25 Οκτωβρίου 2017. Η προσφορά αυτή αφορά σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς την Αθήνα από περισσότερους από 150 προορισμούς. Ουσιαστικά με την συνεργασία αυτή η Μεσσηνία, δια μέσου της ΤΕΜΕΣ, αποκτά “παράθυρο” σε δεκάδες προορισμού ανά τον κόσμο.

Επιμήκυνση τουριστικής περιόδου

Σημειώνεται ότι το φετινό “Navarino Challenge” θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Οκτωβρίου και όχι τον Σεπτέμβριο, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Η επιμήκυνση αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο της ΤΕΜΕΣ, η οποία σε συνδυασμό με τις νέες επενδύσεις που προωθεί στην περιοχή της Γιάλοβας φιλοδοξεί να δημιουργήσει τουριστικό ρεύμα που θα έχει αναφορά στις ξενοδοχειακές υποδομές της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθούν και θα παγιωθούν πολιτικές και συνεργασίες με στόχο να γίνει η Μεσσηνία προορισμός για όλους τους μήνες του χρόνου.

Με στοιχεία από το ΑΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στα κάγκελα οι αυτοδιοικητικοί της Νέας Δημοκρατίας για την απλή αναλογική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατάσχεση λογαριασμών σε 74 μεγαλοοφειλέτες του δήμου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ