Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΑΣΟΚ: «Διαζύγιο» της Νάντιας Γιαννακοπούλου με τη Μεσσηνία

Ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή έχει το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, καθώς η Νάντια Γιαννακοπούλου και επίσημα, πλέον, αποχαιρετά τον Νομό.

Η κα Γιαννακοπουλου σε συνέντευξη που έδωσε στον ιστότοπο “ysterografa.gr” δήλωσε ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφια στη Μεσσηνία αλλά στη Β’ Αθηνών. «Στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι υποψήφια στη Μεσσηνία, αλλά στην Αθήνα. Οι απαιτήσεις για έναν βουλευτή επαρχίας είναι πολύ μεγάλες, και ως μητέρα τριών μικρών κοριτσιών, δυστυχώς δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ εάν επανεκλεγόμουν στη Μεσσηνία, που όμως παραμένει η μεγάλη μου αγάπη, ο τόπος που με στήριξε και με αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Γιαννακοπούλου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η αποχώρηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου από τη Μεσσηνία δεν οφείλεται μόνο στους προσωπικούς λόγους, τους οποίους επικαλείται η πρώην βουλευτής. Πολλά στελέχη του κόμματος, ακόμα και επίσημα, έχουν ζητήσει την αποχώρησή της από το ψηφοδέλτιο του Νομού, δεδομένου ότι η παρουσία της δίχαζε παρά ένωνε το τοπικό ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ