Μπαράζ ελέγχων του δήμου Καλαμάτας και του Λιμενικού στην παραλιακή ζώνη

13 Ιουνίου 2017

Ελέγχους για την αποβολή όσων έχουν καταπατήσει χωρίς άδεια κοινόχρηστους χώρους στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας ξεκινούν οι υπηρεσίες του δήμου και του Λιμενικού το επόμενο χρονικό διάστημα με στόχο τη βελτίωση της εικόνας και της λειτουργίας της παραλιακής ζώνης.

Το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε, μεταξύ άλλων, σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Καλαμάτας με τη συμμετοχή του Δημάρχου, του Κεντρικού Λιμενάρχη Καλαμάτας, του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, του Αντιδημάρχου Συντήρησης Υποδομών, του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Καλαμάτας.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε, επίσης, η τοποθέτηση κάθετης σήμανσης (σήματα ΚΟΚ), ο έλεγχος χώρων περιπτέρων, η χάραξη διαδρόμων σε παραχωρημένους χώρους για τραπεζοκαθίσματα, η κατάργηση της μπάρας που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του ελεύθερου χώρου προς «Αίολο», η τοποθέτηση τέντας για την εξυπηρέτηση των διακινουμένων με το επιβατηγό πλοίο και κατασκευή τουαλέτας στο λιμάνι.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πανικός στη “γαλάζια” συνιστώσα Σαμαρά στην Πελοπόννησο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συναντήσεις Νίκα με νήπια του δήμου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης