Μεσσηνία: Παρανομούν υπακούοντας στους άγραφους νόμους της νύχτας

/

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον τρόπο που γίνεται η διαχείριση των αδειών των κέντρων διασκέδασης στη Μεσσηνία. Εμπλοκή θεσμικών παραγόντων σε περίεργη υπόθεση. Στο εισαγγελέα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως.

Μείζον ζήτημα έχει προκύψει σε περιοχή της Μεσσηνίας από τον τρόπο που οι έχοντες την ευθύνη και την αρμοδιότητα διαχειρίζονται τις άδειες νυκτερινών κέντρων. Στην υπόθεση εμπλέκονται, με διαφορετικούς τρόπους, αξιωματούχοι δήμου της Μεσσηνίας, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.

Οι άδειες νυκτερινών κέντρων

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το messiniapress σε τουριστικό δήμο της Μεσσηνίας έχει εκδοθεί άδεια λειτουργίας νυκτερινού κέντρου διασκέδασης σε περιοχή στην οποία δεν επιτρέπεται να λειτουργούν αυτού του είδους τα κέντρα. Η συγκεκριμένη άδεια έχει υπογραφεί κατά παράβαση του σχετικού νομικού πλαισίου γεγονός που καθιστά υπόλογο τον υπογράφοντα. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη άδεια αφορά το μοναδικό κέντρο αυτού του τύπου που λειτουργεί στην περιοχή.

Εμπλοκή και δεύτερου θεσμικού παράγοντα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το messiniapress στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος θεσμικός παράγοντας του συγκεκριμένου δήμου, δεδομένου ότι το κτίριο που στεγάζεται το νυκτερινό κέντρο ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Τα στοιχεία

Το messiniapress διαθέτει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, τα οποία θα δημοσιευθούν με ονόματα και διευθύνσεις τις επόμενες ημέρες, οπότε και η συγκεκριμένη υπόθεση θα φτάσει στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι στην σχετική έρευνα του messiniapress εμπλέκονται και άλλοι θεσμικοί παράγοντες, οι οποίοι φέρονται να λειτουργούν “κατόπιν εντολών”, προκειμένου να πληγούν οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη περιοχή.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Καινούρια” τον Αύγουστο η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Κυπαρισσίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται η παρεμβάσεις στον ποταμό Άρι (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα χωρίς νερό: Ο Κοσμόπουλος δηλώνει ότι πολίτες του ζητούν να γίνει δήμαρχος – Αντιπεριφερειάρχης προτείνει να πίνουμε μπύρα – Πρώην αντιδήμαρχος ανησυχεί για τη συχνοουρία!

Μπορεί οι κάτοικοι της Καλαμάτας να έχουν ταλαιπωρηθεί από τις διακοπές νερού, ωστόσο, για ορισμένοι αιρετούς

Ο Βασιλόπουλος για την επίσκεψη Μητσοτάκη και το Καλαμάτα – Ριζόμυλος: «Ένα έργο που θα μπορούσε χθες να είχε ολοκληρωθεί, μπαίνει από την Κυβέρνηση σε τροχιά υλοποίησης»

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για