Κωνσταντινέας: “Το επόμενο πρωτάθλημα ή θα είναι το καλύτερο όλων των εποχών ή…”

/

Δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ έκανε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου, Π. Κωνσταντινέας, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις FIFA – Βασιλειάδη και τη διαβούλευση που γίνεται σχετικά με το νέο καταστατικό της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντινέας υποστήριξε:

«Πρέπει να υπάρξει ασυμβίβαστο μεταξύ μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ και μέλους του ΔΣ Ενωσης. Να κοπεί ο ομφάλιος λώρος. Ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΠΟ είναι μαριονέτα μιας μεγάλης ΠΑΕ. Υπήρχε επηρεασμός στους διαιτητές και αδικίες στις Ενώσεις. Διαφωνώ σ’ αυτό. Αυτοί που δεν θέλουν το ασυμβίβαστο, δεν θέλουν να κοπεί ο ομφάλιος λώρος. Θυμηθείτε ότι τα χρόνια της «παράγκας» οι πρόεδροι των Ενώσεων έγιναν μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, αυξήθηκε ο αριθμός τους, και όσοι δεν έγιναν μπήκαν σε επιτροπές. Επιπλέον, ελέγχονταν οι πίνακες διαιτητών και οι παρατηρητές διαιτησίας. Η διάταξη που απαγορεύει για μια; πενταετία σε διαιτητές και ποδοσφαιριστές να είναι υποψήφιοι φωτογραφική για τους «δεινόσαυρους» παράγοντες. Υπάρχει ανάλογη διάταξη σε FIFA και UEFA; Ο κόσμος αηδιάζει με αυτά που συμβαίνουν και γι’ αυτό δεν πηγαίνει στο γήπεδο. Το επόμενο πρωτάθλημα ή θα είναι το καλύτερο όλων των εποχών ή θα θρηνήσουμε θύματα.» Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις FIFA – Bασιλειάδη ο Κωνσταντινέας είπε ότι ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία ενημέρωση.

Πηγή: http://soccerplus.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μεσσηνία …ενώνει τους σταρ του ποδοσφαίρου Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Κριστιάνο Ρονάλτνο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσακαλώτος: Τώρα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση Χαρίτση προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών: «Επιτακτική η ανάγκη ανέγερσης σχολικής μονάδας για την στέγαση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμάτας»

Ερώτηση στην Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης,