Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: “Μένει” ο Κατρούγκαλος “φεύγει” ο Χαρίτσης

/

Εντείνονται οι διαβουλεύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας. Στη ψηφοδέλτιο του Νομού εμφανίζεται να παραμένει ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Την Αθήνα φαίνεται ότι επιλέγει ο Αλέξης Χαρίτσης. Παραμένουν Κωνσταντινέας, Κοζομπόλη.

Πληροφορίες για τα πρόσωπα που θα συνθέσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία διακινούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Κατρούγκαλος

Ένα από τα πρόσωπα που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς σταυρό προτίμησης και ουσιαστικά αντικατέστησε τον θ. Πετράκο. Σύμφωνα τις πληροφορίες που διακινούνται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κατρούγκαλος φέρεται διατεθειμένος να δοκιμάσει την τύχη του στη Μεσσηνία και με τη διαδικασία του σταυρού, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό και στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές πραγματοποιηθούν.

Ο Χαρίτσης

Από την άλλη πλευρά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή. Σύμφωνα με όσα συζητούνται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο Μεσσήνιος πολιτικός αναμένεται να είναι υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα στην Αθήνα, καθώς υπάρχει η εκτίμηση ότι η πορεία του στην κυβέρνηση θα του επιτρέψουν να εκλεγεί σε μια μεγάλη εκλογική περιφέρεια.

Κωνσταντινέας – Κοζομπόλη και ανανέωση

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας θα παραμείνουν τόσο ο Πέτρος Κωνσταντινέας, όσο και η Παναγιώτα Κοζομπόλη. Στις υπόλοιπες θέσεις τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι θα “πλασαριστούν” νέα πολιτικά στελέχη. Μάλιστα, πολλοί σημειώνουν ότι η ανανέωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία θα είναι μεγάλη και θα αφορά ίσως και το 50% του ψηφοδελτίου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πλήγμα στα κυκλώματα ναρκωτικών με την αποδόμηση τριών οργανώσεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πορτογαλία: 62 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελοπόννησος 2030: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Οι αναφορές στα ζητήματα της Μεσσηνίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε το μεσημέρι στην παρουσίαση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της