Δήμος Καλαμάτας: “Πληρώνουμε προσωπικό που δεν προσφέρει έργο”

/

Ανακοίνωση, με αιχμές προς τους καταληψίες του αμαξοστασίου, εξέδωσε ο δήμος Καλαμάτας, κλιμακώνοντας την αντίδρασή του στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα. Ο δήμος Καλαμάτας σε σημερινή του ανακοίνωση κάνει λόγο για “ολιγάριθμη ομάδα ατόμων” που παρεμποδίζουν την έξοδο οχημάτων και των εργαλείων που βρίσκονται στο αμαξοστάσιο. Μάλιστα, ο δήμος Καλαμάτας υποστηρίζει στην ίδια ανακοίνωση ότι πληρώνει κανονικά το σύνολο του προσωπικού “έστω και αν δεν προσφέρει κανένα έργο”.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας: “Συνεχίζεται η κατάληψη των θυρών στα συνεργεία από ολιγάριθμη ομάδα ατόμων, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η έξοδος οχημάτων και κάθε είδους υλικών και εργαλείων, που είναι αναγκαία για την παραγωγή έργου στο Δήμο Καλαμάτας. Όμως, ο Δήμος Καλαμάτας πληρώνει κανονικά το σύνολο σχεδόν του προσωπικού, έστω και αν δεν προσφέρεται κανένα έργο σε ορισμένους τομείς. Δηλαδή, πληρώνει για αποκομιδή απορριμμάτων, για τον καθαρισμό δρόμων και πλατειών, για τη συντήρηση του πρασίνου”.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο δήμος Καλαμάτας εξέδωσε, επίσης, αιχμηρή ανακοίνωση κατηγορώντας ουσιαστικά τους καταληψίες ότι δημιουργούν πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμμάτων της Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση μέχρι και τα νεκροταφεία της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καιρός: Πιθανότητα βροχόπτωσης το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,